0produs(e)

Nu aveti produse in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Castiga o Alarma Smart Vonino AxessTel AG50!


REGULAMENTUL CAMPANIEI

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Campania publicitara “Castiga o Alarma Smart Vonino AxessTel AG50!” este organizata si desfasurata de SC ADVANCED TECHNOLOGIES SRL – care va purta in continuare numele de ORGANIZATOR - societate comerciala din Romania, cu sediul in BUCURESTI, Putul lui Zamfir  nr 7, ap 5B, sect 1. cod postal 011681.

Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

Regulamentul Oficial este intocmit si poate fi vizualizat prin vizitarea site-ului https://www.vonino.ro/castiga-o-alarma-smart-vonino-axesstel-ag50.html. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe siteul anterior mentionat.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la pr@voninomobile.com pe intreaga durata a Campaniei, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI

Campania va fi lansata la data de 10 Iulie 2018 ora 18:00 si se va derula pana la data de 15 Iulie 2018 ora 18:00, urmand ca la sfarsitul campaniei sa fie desemnat castigatorul.

Desemnarea castigatorului se va face prin tragere la sorti folosind siteul random.org.

Premiile prevazute in prezentul Regulament Oficial vor fi acordate pana cel tarziu la data de 20 Iulie 2018.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CAMPANIEI

Participarea la concurs nu este in nici un fel conditionata de cumpararea unui produs. Inscrierea la concurs se poate face prin intermediul paginii facebook https://www.facebook.com/voninoromania, urmand toti pasii din pagina de concurs. Participantii trebuie sa comenteze la postarea concursului cu predictia scorului pentru meciul din ziua postarii, in acelasi coment trebuie sa invite 3 prieteni sa participle la concurs, printr-un tag. Sunt interzise materialele cu caracter politic, pornografic si cele ce pot aduce ofense la adresa unui alt participant.

Castigatorul premiului va fi desemnat si validat la data de 16 Iulie 2018 de catre un reprezentant ADVANCED TECHNOLOGIES SRL.

Daca un participant nu respecta toti pasii inscrierea sa va fi anulata.

Premiul nu poate fi schimbat si nu se poate opta pentru contravaloarea lui in bani. Inregistrarile care incalca regulile prezentate vor fi anulate.

SECTIUNEA 5. PREMII

Premiul campaniei consta intr-o Alarma Smart Vonino AxessTel AG50.

SECTIUNEA 6. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Castigatorul alarmei smart Vonino AxessTel AG50 va fi desemnat la data precizata in Sectiunea 3, atunci castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti folosindu-se platforma random.org

SECTIUNEA 7. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIULUI

Castigatorul desemnat conform celor mentionate in sectiunea 4, va fi contactat pe baza informatiilor furnizate ulterior concursului la cererea Organizatorului. Numele castigatorului va fi postat pe Timeline-ul de Facebook al Vonino Romania.

Daca un castigator a furnizat date de contact eronate sau nu a furnizat deloc date de contact si astfel nu poate fi contactat pana in maxim 24 ore, i se va retrage premiul.

Daca castigatorul va putea fi contactat i se va acorda premiul castigat pana la data de 20 Iulie 2017.

Costurile de transport ale trimiterii premiului catre castigator vor fi suportate de catre organizator numai pe teritoriul Romaniei. Daca castigatorul se afla in afara granitelor tarii, acesta va plati costurile de transport extern ale premiului folosindu-se un serviciu de curierat rapid care sa ofere tracking number.

SECTIUNEA 8. RESPONSABILITATE

Organizatorul nu isi va asuma nici o raspundere si nu va fi parte in cazurile referitoare la pretentii asupra dreptului de proprietate, asupra textelor publicate de site-ul cristianiosub.com de catre participantii la concurs.

Prin participarea la Campanie toti participantii si eventualul castigator sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand descalificarea/excluderea din concurs. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiului sau dupa termenul de revendicare a premiului prevazut in prezentul Regulament Oficial.

SECTIUNEA 9. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este deschisa participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor societatii SC ADVANCED TECHNOLOGIES SRL precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).

Participarea la Campanie constituie acordul ca numele castigatorului, fotografiile lui si orice material primit de la el sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale audio, foto, si video de catre Organizator.

SECTIUNEA 10. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorului si castigul acordat in cadrul acestei Campanii. Numele castigatorului va fi afisat pe Timeline-ul de Facebook al VONINO ROMANIA pana la data de 20 Iulie 2018.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata Campaniei. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorului la prezenta Campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantii la Campanie in calitate de persoane vizate, au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

Prin simpla participare la Campanie si trimiterea datelor personale la Organizator, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

SECTIUNEA 11. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul Campaniei nu este raspunzator pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiul oferit, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul Campaniei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.

Premiul va fi inmanat personal daca castigatorul este domiciliat in municipiul Bucuresti. In cazul in care castigatorul este domiciliat in afara municipiului Bucuresti, premiul va fi livrat prin curier rapid, obligatia platii curierului fiind in sarcina castigatorului.

SECTIUNEA 12. INCETAREA CAMPANIEI

Prezenta Campanie poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie.

SECTIUNEA 13. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 14. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil pe siteul: https://www.vonino.ro/castiga-o-alarma-smart-vonino-axesstel-ag50.html

 

 

DATA INTOCMIRII PREZENTULUI REGULAMENT                                                     ADVANCED TECHNOLOGIES 10.07.2018                                                                                                                             Director General

                                                                                                                                                    Dragos Vasile

Categorie: Stiri Recente