0produs(e)

Nu aveti produse in cos

Product was successfully added to your shopping cart.
Vonino Inc. din Statele Unite este o companie ODM/OEM, care ofera produse electronice pentru utilizatori finali, pentru scopuri comerciale, industriale si de lifestyle. Echipa noastra lucreaza impreuna cu partenerii nostri, pentru a crea designuri si experiente de utilizare inovatoare. Intelegem cat de importante sunt pentru afacerile partenerilor nostri designul reusit si ideile creative, iar designerii si inginerii nostri se straduiesc sa dezvolte si sa creeze produse, care sa-i ajute pe partenerii nostri sa iasa in evidenta pe piata. Vocatia noastra este sa aducem pe piata globala produse de mare succes, care sa aduca bucurie cumparatorilor. Ne concentram, cu precadere, pe electronicele portabile, oferind atat design pentru produse noi, cat si proiecte la cheie. Echipele noastre lucreaza intr-o armonie perfecta si au o experienta excelenta in domeniul, atat de special, al „design-ului pentru fabricare” – arta inginereasca de a concepe produse inovative si dinamice, care sunt usor de transformat in realitate. Serviciile noastre de proiectare si design acopera de la managementul strategic al portofoliului, la „design pentru fabricare”, cu livrare la cheie. Capacitatile noastre unice in domeniul design-ului sunt sustinute de expertiza noastra extinsa, in ceea ce priveste materialele, tratamentele pentru suprafete, reactia utilizatorului, dezvoltarea de software si hardware si procesele industriale. Toate operatiunile noastre sunt create pentru a raspunde nevoilor specifice ale clientilor. Pasiunea noastra este sa cream produse, care sa-i inspire si sa-i cucereasca pe oameni. Vonino Inc. isi concentreaza eforturile pentru a dezvolta o afacere globala de distributie en gros pentru produse de telecomunicatii, jocuri, foto-video si IT. Conectati la evolutia cererii pentru produse electronice din ultimii 15 ani, incercam sa ramanem dedicati dorintelor, nevoilor si asteptarilor utilizatorilor finali si sa ne continuam cresterea exponentiala, de la un an la altul, in timp ce ramanem devotati viziunii noastre pe termen lung, in privinta dezvoltarii companiei noastre si a solicitarilor clientilor din intreaga lume. Nu numai ca ne concentram pe fabricarea unor produse de foarte buna calitate, la preturi accesibile, dar dedicam foarte mult timp si resurse financiare perfectionarii constante a sistemului nostru de consiliere si suport post-vanzare. Obiectivul nostru, de a avea un sistem bine pus la punct de suport post-vanzare, este acela de a le permite distribuitorilor si retailerilor nostri sa se dedice exclusiv activitatii de vanzare, fara a fi obligati sa se ocupe de alte probleme ale clientilor. In acest scop, avem o echipa care ofera consiliere de service online, precum si o echipa care se ocupa de dezvoltarea de software, dedicata updatarii si imbunatatirii constante a produselor noastre.
Dupa succesul inregistrat in primii nostri trei ani de activitate, acum ne dorim sa ne imbunatatim gama de produse, incercand in permanenta sa anticipam nevoile si asteptarile clientilor nostri, pentru a lansa intotdeauna produse electronice mai bune si mai atragatoare, ramanand fideli scopului nostru, de a pune produse de cea mai buna calitate la dispozitia clientilor cu toate nivelurile de venituri. Urmatoarea gama de produse, pe care o vom introduce in cursul anului viitor, reprezinta un nou mare pas inainte pentru noi, prin care speram sa depasim asteptarile clientilor nostri actuali si viitori: produse bazate pe tehnologiile LED si LCD si mai multe aparate bazate pe sistemul de operare Android, fiind extrem de motivati de experienta noastra excelenta cu tabletele bazate pe sistemul Android. Intentionam sa lansam 2 linii de produse cu display LED si LCD – una dintre ele constand in monitoare PC LED si LCD si in afisaje promotionale si de marketing, cu diagonale intre 12 si 40 inches, atat in formatul 4:3, cat si 16:9. Cealalta directie noua de dezvoltare este reprezentata de o gama de televizoare, cu diagonala intre 12 si 65 inches. In completarea propriei noastre linii de televizoare, vom lansa si gama corespunzatoare de Smart TV Box si media playere, bazate pe sistemul Android. Orice ne va aduce viitorul, vom ramane devotati viziunii noastre, de a oferi produse de foarte buna calitate, la preturi accesibile, si ne vom mentine relatia apropiata cu utilizatorii finali, luand in considerare, cu maxima atentie, feed-back-ul oferit de ei si asteptarile lor, legate de brandul Vonino si de produsele noastre.
Vonino Inc. a fost infiintata in anul 2009, cu scopul de a oferi produse electronice inovatoare si de buna calitate clientilor cu toate nivelurile de venituri. Bazandu-se pe experienta lor anterioara, de peste 15 ani pe piata globala de distributie en gros de produse de telecomunicatii, jocuri, foto-video si IT, fondatorii Vonino si-au propus sa-si dedice expertiza si cunostintele spre beneficiul utilizatorilor finali. Atat compania, cat si brandul Vonino au fost create pentru a oferi produse de ultima generatie si de cea mai buna calitate, la preturi mai accesibile, mentinand performantele foarte inalte. Dupa numai 3 ani, compania are o gama constanta de produse, care cuprinde de la mp3 playere la telefoane mobile, de la tablete la laptopuri cat si accesorii pentru acestea. Avand la baza ideea de la care a pornit totul, de a va oferi o valoare mai buna pentru banii dumneavoastra, Vonino Inc. isi propune sa dezvolte brandul Vonino intr-un brand de produse electronice recunoscut pe plan global.