0produs(e)

Nu aveti produse in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Noutăți Digi Mobil: Vonino Xylo X și Vonino Zun XS – telefoane cu Android 6.0 Marshmallow

Oferta de telefoane low-cost a RCS-RDS s-a îmbogățit cu două telefoane Vonino: Vonino Xylo X și Vonino Zun XS. Sunt și primele smartphone-uri Vonino

Noutăți Digi Mobil: Vonino Xylo X și Vonino Zun XS – telefoane cu Android 6.0 Marshmallow

Oferta de telefoane low-cost a RCS-RDS s-a îmbogățit cu două telefoane Vonino: Vonino Xylo X și Vonino Zun XS. Sunt și primele smartphone-uri Vonino pe care Digi Mobil le listează comercial. 

Vonino Xylo X – gratuit cu orice abonament;

Este un smartphone 3G cu display de 4 inch, procesor quad-core la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, cameră de 3.2 Megapixeli cu LED flash, baterie de 1400 mAh și conectivitate dual-sim.

Vonino Zun XS – 319 lei sau avans de 50 lei și rate 12 rate a 22 lei pe lună;

Aici aș putea spune că pentru prețul afișat sunt specificații corecte. Vonino Zun XS aduce 4G pe frecvența Digi Mobil, conectivitate dual-sim, display IPS de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, procesor quad-core la 1 GHz, 8 GB spațiu de stocare, cameră de 8 Megapixeli cu autofocus și frontală de 2 Megapixeli, baterie de 2200 mAh.

Cred că este cel mai ieftin smartphone de la Digi Mobil cu 4G și ecran de 5 inch cu rezoluție HD.

Sunt telefoane de volum, căutate într-o piață emergentă precum cea locală. Digi Mobil are o clientelă orientată spre costuri cât mai mici, iar cele două telefoane de buget s-ar putea să aibă un impact puternic, mai ales Zun XS-ul.

Aricol preluat: gadget.ro