0produs(e)

Nu aveti produse in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1.1 VONINO este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul  568 .
1.2 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, VONINO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

1.3 Scopul colectarii datelor este:

  • informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,
  • trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
1.4 Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a VONINO, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul  568 , si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.
1.5 Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
1.6 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Ion Heliade Radulescu, Nr. 26, Parter,, Sector 2, Bucuresti va puteti exercita, in mod gratuitsa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

1.7 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Ion Heliade Radulescu, Nr. 26, Parter,, Sector 2, Bucuresti, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
b) transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

1.8 De asemenea, VONINO poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare.
1.9 Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
 

Politica de utilizare Cookie-uri

1. Politica de utilizare cookie-uri si tehnologii similare
Aceasta politica se refera la cookie-urile si la tehnologiile similare folosite, dupa caz, in website-urile si aplicatiile administrate de S.C. ADVANCED TECHNOLOGIES S.R.L. avand sediul social in Bucuresti, Strada Putul lui Zamfir, Nr. 7, Sector 1.

Cookie-urile sunt folosite pentru urmatoarele scopuri:

  • de functionare a site-ului,
  • de analiza a comportamentului vizitatorilor site-ului,
  • pentru publicitate.
Aceasta politica se completeaza cu politica VONINO cu privire la protectia datelor personale in general pe care o puteti gasi aici si cu Termenii si Conditiile site-ului pe care le puteti gasi aici, pe care va incurajam sa le cititi, acestea incluzand informatii suplimentare utile, inclusiv cu privire la responsabilul VONINO pentru protectia datelor personale, toate scopurile prelucrarilor de date de catre VONINO, drepturile dumneavoastra, precum si exceptiile si limitele acestora etc.
Protectia corespunzatoare a datelor cu caracter personal este un obiectiv important pentru VONINO. Dorinta noastra este sa fim cat mai clari si transparenti cu privire la abordarea VONINO in materie. Pentru orice intrebare, va rugam sa ne contactati la office@vonino.ro.

2. Ce sunt cookie-urile?
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre terminalul utilizatorului catre un server VONINO sau catre un server al unei terte parti.

3. La ce sunt folosite cookie-urile?
Aceste fisiere fac posibila in principal recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile VONINO pentru a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor, ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre de internet, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, fara a permite identificarea personala a utilizatorului.

4. Ce cookie-uri folosim?
Folosim doua tipuri de cookie-uri: per sesiune si fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei. Cookie-urile fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada determinata de parametrii cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?
O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookie-uri:

  • cookie-uri strict necesare pentru functionarea site-ului
  • cookie-uri de analiza
  • cookie-uri pentru publicitate
Cookie-urile si/sau tehnologiile similare strict necesare sunt esentiale pentru buna functionare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul dumneavoastra la accesarea site-ului sau in urma actiunilor efectuate in site, dupa caz. Puteti seta browser-ul dumneavoastra pentru a bloca cookie-urile, insa in acest caz anumite sectiuni ale site-ului nu vor functiona corect.

6. Contin cookie-urile sau tehnologiile similare date personale?
Cookie-urile sau tehnologiile similare in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in multe cazuri, nici nu identifica personal utilizatorii de internet. Exista insa situatii cand datele personale pot fi colectate prin utilizarea cookie-urilor pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator sau pentru a oferi utilizatorului o experienta mai adaptata preferintelor sale. Astfel de date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

7. Blocare cookie-uri
in cazul in care doriti sa blocati cookie-urile, unele functionalitati ale site-ului vor fi oprite, iar acest lucru poate genera anumite disfunctionalitati sau erori in folosirea site-ului nostru. De exemplu, blocarea cookie-urilor va poate impiedica sa:

  • cumparati online
  • va autentificati in contul dumneavoastra

in cazul in care esti de acord cu aceste limitari si doresti sa blochezi cookie-urile, urmeaza instructiunile de mai jos:
Cele mai multe browsere sunt setate implicit sa accepte cookie-uri, dar aveti posibilitatea sa modificati setarile pentru a bloca unele sau toate cookie-urile.

8. Administrarea preferintelor cu privire la plasarea de cookie-uri
in general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookie-urilor si/sau a tehnologiilor similare pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau.

Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale website-ului.

9. De ce sunt cookie-urile si/sau tehnologiile similare importante pentru Internet?
Cookie-urile si/sau tehnologiile similare reprezinta un punct central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptate preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri sau parti ale site-urilor imposibil de folosit.

Dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi, cu respectarea legislatiei, publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs., evidentiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de intrebuintari importante ale cookie-urilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

  • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
  • Oferte adaptate intereselor utilizatorilor
  • Retinerea parolelor
  • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search).
  • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
  • Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator.
  • Masurarea, optimizarea si adaptarea caracteristicilor de analiza – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc.). Website-urile deruleaza aceste analize privitoare la utilizarea lor pentru a-si imbunatati serviciile in beneficiul utilizatorilor.


10. Securitate si aspecte legate de confidentialitate
in general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite niveluri de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:

  • Particularizarea setarilor browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru dumneavoastra al securitatii utilizarii cookie-urilor.
  • Daca sunteti singura persoana care utilizeaza computerul, puteti seta, daca doriti, termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si a datelor personale de acces.
  • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii de navigare.