0produs(e)

Nu aveti produse in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

VONINO a anuntat astazi in cadrul CES 2017 lansarea unei noi game de smartphone-uri

VONINO, Inc a anuntat astazi in cadrul CES 2017 lansarea unei noi game de smartphone-uri denumita sugestiv VOLT - Las Vegas, NV — 4 Ianuarie 2017

VONINO a anuntat astazi in cadrul CES 2017 lansarea unei noi game de smartphone-uri

VONINO Inc. a anunțat în cadrul CES 2017 lansarea unei noi game de smartphone-uri denumită sugestiv VOLT.

Modelele Volt S și Volt X se diferențiază față de celelalte smartphone-uri Vonino printr-o baterie de mare capacitate de 4000mAh. Ambele modele vin cu sistemul de operare Android 6 Marshmallow, procesor Quad Core, 1GB memorie RAM, display IPS de 5 inci și cameră foto principală de 8 megapixeli.

Noile smartphone-uri Vonino Volt S (3G) și Volt X (4G) sunt disponibile cu „Precomandă” la prețurile speciale de 299 LEI pentru modelul Volt S și 369 LEI pentru modelul Volt X. Prețurile sunt valabile doar pentru comenzile înregistrate și confirmate pana la data de 27 Ianuarie 2017. După aceasta data produsele se vor găsi în magazine la prețul de 349 LEI pentru modelul Volt S și 449 LEI pentru modelul Volt X .

Toate precomenzile vor fi livrate către clienți începând cu data de 27 Ianuarie 2017.

 

Odată cu modelele Volt, Vonino oferă 2 smartphone-uri capabile de o autonomie de utilizare de până la 3 zile și o perioadă de stand-by de până la 21 de zile. Altfel spus, nu mai este nevoie să îți faci griji că în fiecare seară trebuie să încărcați bateria telefonului, modele Volt oferă chiar și celui mai avid utilizator 2-3 zile de autonomie cu o singură încărcare completă a bateriei.

Chiar și cu o baterie de 4000mAh dimensiunile modelelor Vonino Volt sunt unele reduse și permit utilizarea într-un mod ergonomic și confortabil. Vonino Volt măsoară 145 x 71 x 10mm și cântărește numai 157g. Cu dimensiuni reduse, aceste smartphone-uri reușesc să încorporeze și o baterie de mare capacitate și un ecran IPS de 5 inci, cu rezoluție 854x480 pixeli. Ambele smartphone-uri din seria Vonino Volt vor fi disponibile în variantele de culoare Negru și Albastru-Marin.

VONINO Volt S și Volt X folosesc procesoare de tip Quad Core, MTK6580 (modelul S) și un procesor MTK6737 (modelul X) cu viteze de procesare de la 1100MHz pâna la 1300MHz, ambele rulând pe sistemul de operare Android 6.0 Marsmallow. Cele două modele Vonino Volt vin cu 1GB memorie RAM și 8GB memorie de stocare internă. Puteți extinde memoria de stocare printr-un card microSD de până la 64GB.

Așa cum a obișnuit și până acum, noile modele de smartphone Vonino Volt vin cu suport Dual SIM. Împreună cu bateria de mare capacitate, Vonino Volt permite utilizatorilor să rămână conectați tot timpul și oferă posibilitatea să-si păstreze atât numărul de telefon personal cât și cel de serviciu, sau să combine facilități din partea a 2 operatori de telefonie mobilă și date, totul utilizând un singur smartphone.

VONINO Volt S suportă conectivitate de date 3G în timp ce modelul Volt X vine suplimentar cu suport 4G-LTE; ambele modele sunt echipate cu un modul Wi-Fi și Bluetooth 4.0 pentru a asigura un schimb rapid și fără probleme de date și informații. De asemenea, cu modulul GPS, puteți utiliza smartphone-ul ca și un dispozitiv de navigare.

Camera principală a modelelor Vonino Volt au o rezoluție de 8 megapixeli, vine cu blitz și funcție de Autofocus. Aceasta permite filmare HD (720p) și oferă posibilitatea folosirii mai multor efecte grafice atât pentru filmare cât și pentru fotografiere.

Autonomia de până la 500 de ore (stand-by), design-ul ergonomic și o calitate superioară a ecranului vă oferă un produs util, atrăgător și indispensabil.

Despre Vonino

Compania s-a dezvoltat și a devenit unul dintre producătorii OEM/ODM cu cea mai mare creștere, angajându-se în producția de tablete-PC, smartphone-uri, ceasuri inteligente pentru copii, TV-Box-uri, navigații GPS, MP3-player-e și accesorii pentru calculator.

Un brand global

Prezent pe 5 continente, Vonino s-a consolidat ca un brand global care, an după an și-a mărit cota de piață. Produsele Vonino sunt disponibile în Romania prin Orange, Vodafone, eMAG, Flanco, Domo, Altex și mulți alții. Conform ultimelor cercetări de piață, Vonino se poziționează ca brandul de tablete cu cea mai mare creștere din România.

----------------------------------------------------------------------------

Alexandru Bejan – CMO Vonino

Mobil: +40 740 313 143

E-mail: alex.bejan [ at ] voninomobile.com

Florentin Cătălin Dumitru – Project Manager/Marketing Manager

Mobil: +40 740 314 485

E-mail: florentin [ at ] vonino.eu