0produs(e)

Nu aveti produse in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Vonino365 - mai mult decat o aplicatie, O PLATFORMA DE SUPORT

Vonino lanseaza a doua aplicatie proprie -Vonino365- mai mult decat o aplicatie, O PLATFORMA DE SUPORT dedicata utilizatorilor produselor Vonino

Vonino365 - mai mult decat o aplicatie, O PLATFORMA DE SUPORT

O data cu lansarea update-ului la Android 6, Marshmallow, Vonino aduce utilizatorului un Support Tool care le ofera acestora tot ce are nevoie sa cunoasca despre produsul sau Vonino, totul disponibil la un un click distanta.

 

Vonino365 este o aplicatie dedicata utilizatorilor produselor Vonino si nu numai, prin intermediul careia acestia au acces direct la Centrul de Suport & Service, sunt la curent cu ultimele produse lansate si cele mai noi stiri despre companie si tehnologie.

Ce ofera aplicatia?

Suport - Raspunsurile pe care le cauti la un click distanta!

Cel mai rapid serviciu de suport disponibil prin intermediul celui mai performant serviciu de Ticketing! Echipa de suport va sta la dispozitie in orice moment pentru a asista la remedierea problemelor si solicitarilor utilizatorilor legate de produsele Vonino.

Utilizatorii isi pot inregistra rapid produsele dvs. Vonino, astfel fiind la curent cu cele mai noi informatii despre acestea, de la update-uri ale sistemului de operare pana la manuale de instructiuni sau actiuni de Buy-Back dedicate anumitor modele.

Folosind Vonino365 se pot obtine raspunsuri la toate intrebarile cunoscute folosind cea mai mare baza de Intrebari si Raspunsuri despre produsele Vonino, dar si acces direct la videoclipuri explicative, specificatii detaliate si multe alte informatii care vor ajuta utilizatorul sa cunoasca mai bine produsele Vonino si sa beneficieze de performantele maxime ale acestora.

 

Produse - Descopera gadgeturile Vonino!

Cu Vonino365 informatiile despre promotii si cele mai noi modele Vonino care urmeaza sa fie lansate.

 

My Vonino - Fii primul care află!

Ne place sa credem ca utilizatorii produselor noastre formeaza comunitatea cu cele mai noi și cool gadgeturi!

Vonino365 are integrat acces direct catre paginile noastre de social media astfel fiind la curent cu activitatile noastre dar si cu cele ale membrilor comunitatii Vonino, putand distribui mai departe prietenilor tai cele mai interesante stiri si produse.

Urmariti Vonino pe Facebook, Instagram, Google+, Twitter fiind primul care afla cele mai noi stiri despre tehnologie si informatii despre cele mai tari promotii!

 

“Inca de la inceput am pus cel mai mare accent pe calitatea serviciilor pe care le oferim, pe langa o calitate superioara a produselor noastre.

Din punctul nostru de vedere calitatea serviciilor este cea care a facut ca produsele noastre sa fie apreciate si comercializate de toti operatorii de telefonie din Romania(Orange, Vodafone, Telekom, Digimobil(RCS-RDS)), dar si de toti marii retaileri(Carrefour, Auchan, eMag, Flanco, Altex, Mediagalaxy).

O calitate superioara a serviciilor vanzare si post-vanzare, alaturi de calitatea de productie, au facut ca produsele Vonino sa fie pe intre primele optiuni ale cumparatorilor in momentul dorintei de achizitie pentru un smartphone sau o tableta.

Vonino365 este o aplicatie care ofera utilizatorilor acces la cea mai performanta platforma de suport, prin care utilizatorii produselor noastre sunt in contact cu noi 24/7, care ofera acestora posibilitatea de diagnoza la distanta a dispozitivului, dar si informatii complete despre produsele si actiunile Vonino.”

Vasile Răzvan, CEO - Vonino Corporation GmbH Germania

 

Despre Vonino

Vonino Corporation este o companie americană care oferă clienților săi produse electronice inovatoare, fabricate cu ajutorul celor mai noi tehnologii.

Compania s-a dezvoltat și a devenit unul din producătorii OEM/ODM cu cea mai mare creștere, angajându-se în producţia de Tablete PC, Smartphone-uri, Multimedia, Wearables și accesorii pentru calculator.

 

Un brand global

Prezent pe 5 continente, Vonino s-a consolidat ca brand global care, an dupa an, și-a mărit cota de piață si a reusit sa impuna noi standarde printre producatori de smartphone-uri si tablete OEM/ODM.

Produsele Vonino sunt disponibile în România prin intermediului site-ului vonino.ro si prin partenerii Orange, Telekom, Vodafone, Digimobil(RCS-RDS), Emag, Flanco, Altex, EuroGSM, magazinele Arsis-Vodafone, magazinele Ilex-Vodafone și mulți alții.